Hio Chi Min Stad
Door: Glenn1Marianne2
Blijf op de hoogte en volg Glenn & Marianne
18 April 2012 | Nederland, Papendrecht
Door de vele uitlaatgassen rijd iedereen met mondkapjes, je loopt hier zo een luchtwegvergiftiging op.
Het hotel is erg mooi, even een tukje gedaan ivm de jetlag.
Daarna de hort opgegaan, met gevaar voor eigen leven 10x overgestoken, je moet tussen honderden scooters gewoon blindelings oversteken, want stoplichten of verkeersregels hebben ze nog nooit van gehoord, we raakten er erg bedreven in, en vonden onszelf echte bikkels ;-)
Even een heerlijk bakkie thee gedaan in een hele mooie banketbakkerij, dat was onze traktatie omdat we de vlucht goed hadden doorstaan, twee hele grote koppen met met super gebak voor € 2.75.
water gekocht en een geprobeerd een betrouwbaar restaurant te zoeken, met als resultaat dat we in het hotel hebben gegeten, de rest durfden we onze magen niet aan te wagen.
Restaurant op de 13e verdieping, het had als naam Park Vieuw, maar was een en al straatview, heel mooi uitzicht.
Heerlijk gegeten en gedronken met zijn tweeen voor € 11.50.
Nu even het verslag doen en dan gaan we plat omdat we er morgen weer vroeg tegenaan moeten.
We zouden een vrije dag hebben maar wat we de dag erna zouden doen is al vol dus moet het morgen, prima geen probleem.
Zo dit was het weer even tot later XXX
18 April 2012 - 14:21
Kristel:
Leuk om te lezen. Ziet er inderdaad lekker druk uit met al die scooters. Ben benieuwd wat jullie morgen weer gaan beleven!
18 April 2012 - 20:00
Tineke:
Allereerst, erg leuk om zo jullie verhaaltjes te lezen.....
Bizar met die scooters, wat een gekken daar! Op de foto zie je ook gewoon een verdwaalde fietser tussen te scooters rijden, haha.
Echt een andere wereld.
Hier in Papendrecht is het guur, koud en regenachtig....
Veel plezier morgen, ben benieuwd naar jullie reisverslag.
Groetjes, Tineke (en de rest)