2e dag khao lak
Blijf op de hoogte en volg Glenn & Marianne
16 April 2013 | Thailand, Ban Khao Lak
gisteren hebben we rond gekeken in de buurt en zijn we over het strand gelopen hierzo.
toen we op een schommelbankje zaten liepen er herenmiet kreefjes onder ons.
vandaag vroeg wakker zijn we naar de ontbijzaal gegaan waar we een heerlijk hebben ontbeten.
het hotel is zeer mooi maar is erg afgelegen van alles hier.
zodoende is er niet heel veel tebeleven mede ook dat het weer ook begon met een flinke bui vanmorgen.
later in de ochtend had marianne een minder uitje gepland voor ons allebei.
na overleg met de receptie en de dokter bleken we toch naar het ziekenhuis in Phuket te moeten gaan om meer medicijne te gaan halen voor marianne.
dat bleek een ritje van bijna 2 uur rijden te zijn, het ziekenhuis was super modern en we werden goed en snel geholpen hier.
daarna weer 2 uur terug rijden in de taxi toen naar de kamer gegaan waar we even een powernap hebben gedaan voor dat we naar het avond eten gingen.
op dit moment stormt het hier heel erg met veel regen en omweer.
morgen naar khao sok en dan maar hopen op beter weer.
nog niet veel foto,s gemaakt maar dat komt nog wel zal er dan hier ook het een en ander op plaatsen.
16 April 2013 - 20:03
Cora:
Getsie, wat vervelend dat ziekenhuisbezoek. Nu maar hopen dat dit voorlopig het laatste ziekenhuisbezoek is geweest tijdens jullie vakantie. Nu alleen nog maar genieten. Hoop dat het weer ook mee gaat werken.
Groetjes, Cora.
17 April 2013 - 11:31
Petra:
Je hebt weer geen mazzel Marianne. Hopen dat het alleen nog maar beter wordt.
Nog heel veel plezier. -
17 April 2013 - 11:48
Rietje:
Het gaat dus nog niet zo goed met Marianne.
Gelukkig hebben jullie nog een paar weekjes te gaan.
Misschien is het weer inmiddels opgeknapt bij jullie.
Hier veel herrie van de nieuwe buren.
Alles in huis wordt gestroopt en is inmiddels al een eind gevorderd,tot 10 uur s,avonds maar...
het zijn zeer aardige jongelui.
Marianne ,Glenn In jullie huis alles oke.
Misschien gaat het vandaag weer iets beter en kunnen jullie gaan genieten,we volgen jullie belevenissen. lfs Aat en Riet