krabi 3e dag vandaag - Reisverslag uit Krabi, Thailand van Glenn & Marianne Dings - WaarBenJij.nu krabi 3e dag vandaag - Reisverslag uit Krabi, Thailand van Glenn & Marianne Dings - WaarBenJij.nu

krabi 3e dag vandaag

Blijf op de hoogte en volg Glenn & Marianne

21 April 2013 | Thailand, Krabi

Bij gekomen van dat ik me beste vriend bent verloren niks aan te doen meer.
Toen we wakker waren zag Marianne dat we post hadden gekregen,het waren de tickets voor de very morgen naar Ko phi phi , alleen het vagen war er bij stond dat we moesten bellen naar de persoon die deze tickets had gebracht.
Omdat deze persoon het vervoer zou regelen van onze ver lening.
Nu gebeld ook weer erg vaag nu komt de zelfde persoon weer vanmiddag komt.
Lekker geslapen maar weer vroeg op gestaan,op tijd naar het ontbijt weer.
Na het ontbijt zijn we nog even naar de kamer gegaan en daar na naar het strand gelopen.
Nog even door het water belopen heerlijk hoor Marianne niet ,na een tijdtje lopen kwamen we bij een masasage saloon uit hier heb ik me lekker laten masseren en Marianne heeft haar voetjes laten doen.
Na een korte wandeling zijn we weer terug gelopen naar het hotel waar we alle bij een powernap hebben gedaan.
Om 18:00 zijn we onze was op gaan halen die we hebben laten wassen hier zo.
Nog even in de lobby ge zetten en die gast van de tickets weer Gebeld hij zal,vanavond het nog komen brengen bij het hotel na dat hij klaar was met werken dat zal rond 23:00 uur zijn hij zal het achter laten bij de receptie en wij moesten daar dan geld achter laten voor hem voor de tickets heel vaag weer maar alles was dan geregeld.
vanavond maar lekker in het hotel gegeten was ook erg lekker straks weer koffer in pakken drama weer maar ja komt wel goed.
Dit was het dan van het zonnige krabi morgen naar Ko Phi phi het mooi en bounty eiland van Thailand.

• 21 April 2013 - 10:39

Cora:

En hoe was dat Marianne? raar zeker dat een ander aan jouw voeten zit te werken. Word wel een beetje jaloers als ik die blote armen zie. De temperatuur moet daar heerlijk zijn. Geniet nog even verder.