1e dag holliday inn
Blijf op de hoogte en volg Glenn & Marianne
25 April 2013 | Thailand, Ko Phi Phi Don
Er is hier helemaal niks te doen geen winekels boulevard helemaal niks je zit lettelijk gevangen in je hotel kamer en dan komt er nog bij dat de preijzen hier met eten en drinken niet normaal zijn zo duur.
Bij bayview hadden we nog een boulevard en leuke restaurants waar je voor een normale prijs kon eten.
We hebben fox dan ook gelijk een mail gestuurd dat we het liefst terug wilden en alles verteld kort war er allemaal fout was gegaan met onze vakantie.
Ze zouden proberen een oplossing te verzorgen als dat mogelijk zou zijn,ze moesten dan hier de lockal agent spreken.
Zo doende niet lekker geslapen.
Deze vakantie is niet de vakantie geworden wat wij er van hadden verwacht dingen zijn anders gebracht door fox en ze hadden beter en duiderlijker dingen op hun site kunnen zeggen over deze vakantie,hadden we dit van t voren geweten dat. Geen wegen waren en geen winkels dat je overal waar je logerden elke keer lettelijk gevangen zat in je hotel om dat je nergens anders heen kon gaan ,dan hadden we nooit deze vakantie geboekt.
En nu komt het er ook nog op neer dat w de laatste dagen regen hebben hier zo het zit ons niet mee deze vakantie.
Marianne is nu begonnen met haar nieuwe pillen maar ze voeld zicht nog steeds niet goed gelijk thuis naar het ziekenhuis
Het regend en stormt hier nu we zijn echt niet happy hadden zo mooie leuke vakantie gehoopt alleen maar elende .
25 April 2013 - 09:55
Petra:
Jammer dat het allemaal zo tegen zit. Je bent een hoop geld kwijt, en
je kijkt toch naar de vakantie uit en dan heb je dit. Balen hoor!!!!!.
Ik hoop dat de laatste dagen van jullie vakantie nog de moeite waard worden.
Liefs Petra. -
25 April 2013 - 11:42
Riet:
Hallo alletwee,
Jullie verslag gelezen en ik baal met jullie mee.
Nee ,.het zit deze keer niet mee ,helemaal niet.
Ik hoop dat er nog een oplossing komt voor de laatste dagen.
Wanneer komen jullie terug ?
lfs Riet -
25 April 2013 - 19:50
Anne:
Hoi,
Wat is dit allemaal vervelend zeg. Ik zou als jullie was terug in Nederland nog eens de brochure nog eens goed lezen wat ze beloven. Neem overal , ook van het eten de omgeving het hotel, foto's. Klopt de brochure niet met de werkelijkheid dan zou ik om een schadevergoeding vragen.
Probeer er nu maar het beste van te maken.
liefs
Anne