4e dag holliday inn - Reisverslag uit Ko Phi Phi Don, Thailand van Glenn & Marianne Dings - WaarBenJij.nu 4e dag holliday inn - Reisverslag uit Ko Phi Phi Don, Thailand van Glenn & Marianne Dings - WaarBenJij.nu

4e dag holliday inn

Door: 4e dag holliday inn

Blijf op de hoogte en volg Glenn & Marianne

27 April 2013 | Thailand, Ko Phi Phi Don

Zo ik neem het even over van glenn.
Vandaag was het qua temperatuur wel lekker, het was bewolkt en daardoor niet zo bloedverziekend heet, maar toch altijd nog 29 graden.
Glenn zou vandaag zijn snorkel set uitproberen hier voor de kust.
Het water is daar gelijk vrij diep, hij zag allerlei kleine en grote vissen met en zonder kleuren.
Doordat de stroming zo sterk was besloot hij het zwemvest te halen wat we bij ons hadden, daarvoor moest hij even naar boven naar ons huis.
Onderweg op de trap hoorde hij ges is en .............daar lag een groene slang van een meter lang die zich oprichte toen hij glenn zag.
Gelukkig werd glenn gered door de housekeeping die de slang verwijderde.
Toch wel een gekke ervaring.
Helaas kan ik niet mee het water in, omdat mn buik nog steeds puin is, ook moet ik zoveel mogelijk uit de zon blijven omdat ik door de vele medicijnen anders uitslag krijg.
Vanmiddag een power napje gedaan, daarna ons opgemaakt voor diner at he beach.
Nog even langs de receptie, daar kwamen we 2 Amerikanen tegen die in dubai woonden, even gepraat met hun ze waren totaal geschokt over wat er hier te doen is, ach we weten er alles van, na wat tips over het eten uitgewisseld te hebben gingen we ieder onze eigen weg.
Wij hebben vanavond bij de sea gypsies gegeten, de helft goedkoper dan de holiday in en heel erg druk met loc als en toeristen.
We hadden nog net een tafeltje aan de rand bij het strand, ik heb eerst de fluitjes uitgedeeld aan de lokale kinderen, die waren door het dolle heen.
Het hele dorp werd opgetrommeld want er was een mevrouw met rood haar die wat uit deelde.
Echte boefjes waren het maar heel schattig om te zien met hoe weinig ze tevreden zijn, toen de fluitjes op waren heb ik foto,s van ze gemaakt.
Een meisje kwam iedere keer terug om nog een keer de foto te bekijken.
Het eten was heerlijk, glenn had kip met groente en cashewnoten en ik had gebakken rijst met garnalen en groente.
Inclusief drinken waren we 490 Thaise bath kwijt, dat is 12,86 euro.
Morgen zeker weten terug.
Op de terugweg nog even bij de krabben holen gekeken, het was erg druk ze renden holletje in en uit, bizar gezicht, de eerste keer toen we het zagen dachten we dat het grote spinnen waren, gelukkig niet.
Vanavond nog maar een poosje tv kijken en dan zit deze dag er weer op.

• 27 April 2013 - 15:44

Cora:

Gelukkig dat er ook nog leuke dingen te beleven zijn. Wat heerlijk daar die hoge temperatuur. Jammer dat je zelf niet in de zon mag maar dat zal de pret niet drukken. Enne..................kijk uit voor langskruipende slangen.